6

Utleie

Ørland Kultursenter har et moderne og fleksibelt anlegg med rom og saler for alle typer arrangementer. Vi kan tilpasse våre rom til det aller meste med gjester/publikum i amfi, flatt gulv med konferansebord, festsaler. Vi kan tilby god kvalitet innen rom, teknikk, servering og oppfølging.

Nedenfor finner du informasjon om hver enkelt sal/møterom som kan leies.

Utleiepriser finner du her
Teknisk utstyr finner du her

Kontakt oss for spørsmål eller booking:

Salg/servering og utleie av rom
Bente Halsen
Telefon: 72 51 55 10 / 950 67 207
bente.skaget@orland.kommune.no

Leder arrangement - booking
Christer Harøy 
Telefon: 72 51 55 12 / 951 15 611
Christer.haroy@orland.kommune.no

Teknisk leder
Knut Sundnes
Telefon: 971 76 965
sunknut@online.no


SALER OG ROM ØRLAND KULTURSENTER:

Store sal
Denne salen kan tilpasses svært mange behov. Det er 445 sitteplasser i amfi/balkong. Amfiet kan skyves tilbake og det er da plass til 250 personer ved konferansebord eller 600 publikum på «ståkonserter». Vi har en stor scene (ca 250 m2), to gode garderober med WC og dusj, greenroom, og enkel innlasting av utstyr og instrumenter rett inn på scenen via vårt verksted. Det er rullestolplasser på rad 1 og rad 13 og heis opp til 2. etasje samt teleslynge fremst i salen. Vi viser også kino (2D) i Store Sal. Vi har 30 stk sceneelementer på 1x2 m med utskiftbare bein fra 20 cm til 100 cm lengde.

Oversikt over PA og lys her

Kinosal
Kinosalen har plass til 134 personer. Det er 2 rullestolplasser, og salen har teleslynge. Det er inngang i 2. etg. Kinoen er utstyrt med topp moderne digitalt kinoutstyr med 3D.
Salen brukes også til møter og konferanser og er utstyrt med talestol med fjernstyring og moderne AV-utstyr. I kinosalen er det fast amfi.

Blackbox
«Boxen» er på 105 m2 og det er 7 meter under taket. Det er videokanon, lerret og et enkelt fast lyd-/lysanlegg i rommet. Det er speil på den ene veggen og store dører som kan åpnes inn mot Vrimlearealet. Den brukes mye til undervisning i kulturskolen og møtevirksomhet. Vi kan rigge opp en liten scene etter behov, med våre mobile sceneelementer. Vi kan også rigge større lydanlegg ved behov.

Balsnes
Trivelig møterom med plass for ca 50 personer med konferansebord. Kanon i taket og faste høgtalere for visning av powerpoint/filmer.

Sannan
Dette er et lite møterom med foldevegger inn til møterom Balsnes. Her er det god plass til 8 personer og rommet har en TV for visning av presentasjoner.

Trondheimsleia
Et lyst og trivelig møterom i 2. etasje ved Kulturskolen. Her er det plass til ca 12 personer og rommet har whiteboard, videokanon og lerret. Det er et lite kjøkken i tilknytning til møterommet.

Galleri Hans
Vårt kunstgalleri som har en rekke vekslende utstillinger gjennom året. Egner som også til mottakelser, små kammerkonserter og møter. Rommet er ca 90 m2.

Små møterom
Vi har flere mindre møterom med plass til 4-6 personer. Møterommene kan utstyres etter behov.

Greenroom
Rommet brukes også til møter og er utstyrt med sofaer med sitteplass for ca 8-10 personer. Møterommene kan utstyres etter behov.

_
_
_