3

Galleri og museum

I Ørland Kultursenter ligger Galleri Hans og Hannah Ryggen-senteret. I tillegg har kultursenteret ansvar for formidling på museet Austrått Fort.

Leder for Galleri Hans og Austrått Fort:
Gunnhild Tettli
Telefon: 72 51 55 10/ 99 50 15 28
gunnhild.tettli@orland.kommune.no

Ørland Kultursenter tilbyr formidling med omvisninger og workshops etter avtale. Ta kontakt for et tilbud.

 

Utstillingsprogram våren 2020

1. februar til 14. mars: VÅRE KUNSTNERE
En hyllest til noen av de store kunstnerne fra Ørland og Bjugn. Her får vi se Aud Lilleengen, Astrid Dahlsveen, Tone Ek, Asbjørn Rødberg, Emil Schanche, Hans og Hannah Ryggen. 

Åpning lørdag 1. februar kl. 13.00

 

21. mars til 11. april: Merete Løndal
FAITH er et samtidseksperiment Grafikkserien En passant Limitless som vises på Galleri Hans er et resultat av hennes reise hvor hun overvar det amerikanske presidentvalget i 2016. Med hovedmotivet FAITH forteller hun om 8 sterke kvinner som var samlet på en scene i New York City valgnatten. 

 

18. april til 13. juni: Pippip Ferner
Ferner har samarbeidet med marinbiologer, blant annet på forskningsfartøyet G.O. Sars langs Mørekysten. Dette har inspirert til en rekke arbeider der vitenskaplige referanser omdannes til en serie arbeider. Hun formidler sine observasjoner ved å invitere betrakteren til et dypdykk i et lekent og fabulerende univers som inspirerer til nysgjerrighet og spørsmål. 

Åpningstider: 

Både Galleri Hans og Hannah Ryggen-senteret er åpne i kultursenterets åpningstider: 

Mandag - torsdag: 09-19
Fredag: 09-15.30
Lørdag: 11-15
Søndag: stengt

 

Samarbeidspartnere:

Nasjonalmuseet

Ørland/Bjugn Kunstforening

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Ørland Kultursenter stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_