Kinoen er stengt

Kinoen deltar i dugnaden og holder stengt til 18.januar. 

Etter det håper vi å åpne opp igjen som før jul, med krav om ett kinosete mellom hver person. Er du i samme familie/husstand kan du selvfølgelig sitte sammen, med en meter til neste gruppe/person.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på nett. Årsaken er at vi er pålagt å ha oversikt over hvem som er inne i salene pga smittevern. Det vil være mulig å kjøpe billetter i kinokiosken, men da vil du bli bedt om å oppgi navn og tlf.nummer som lagres i inntil tre uker. 

Salene vaskes grundig hver dag. Vi sørger for gode renholds- og smittevernrutiner, slik at både publikum og ansatte skal kunne være trygge hos oss. Utover daglig renhold vil vi mellom forestillingene rengjøre benyttede områder i salen, samt alle kontaktflater utover dette.

Vi vil ikke vise film på nøyaktig samme dager og tidspunkt som før pandemien. Foreløpig viser vi film på torsdager, samt i helgene, pluss formiddagskino på onsdager. 

Det som så ut til å bli et knall kinoår med både Top Gun og James Bond - er blitt ett år der vi forsøker å holde hodet over vannet. 

Vi vet at dere er superklare for å stupe inn i kinomørket igjen. Dessverre er verken USA eller resten av kinoverden helt klare for oppstart. Mange filmpremierer er derfor utsatt. Og utsettes stadig. Men vi lover at dere likevel har mye godt i vente utover vinteren. 

Tusen takk for all støtte og godt besøk!

_
_
_